onsdag 19 oktober 2011

vet inte riktigt

idag är en sån där dag när jag inte riktigt har koll på hur det känns... jag är liksom varken glad eller ledsen... lite sådär mitt emellan... så som livet kanske skall vara lite mestadels... en onsdag i mitten på oktober helt enkelt...

men när det är sådär, lite beige... då är det lite svårt att veta riktigt vad man ska skriva om... veta vad man ska dela med sig av för anekdoter... beige är iofs snyggt, men inte så roligt eller intressant alltid... Jag har tidigare liknat det vid en berg-och-dalbana... vilket ju är mer intressant än själva köandet innan... MEN, jag har iallafall fått tvättat idag! Mötte min söta granne i trappen idag när jag var på väg ner i tvättstugan för att se om det fanns en tvättid i veckan, hon höll på att tvätta men tyckte jag kunde hinna slänga in ett par maskiner efter henne... så skönt att fått fixat det sådär lite helt appropå, så är det liksom gjort fastän man knappt märkt det.

te och ett par skorpor i soffan... en trivsam avslutning på denna dagen... särskilt om man kan undvika att smula alltför mycket i soffan såklart... svårt... näst intill omöjligt!


Vilken färg har din dag?

1 kommentar:

  1. Den är nog grå, till stor del. Lite skimrande en stund med tonårsdottern. Imorgon är det te och skorpor för mig med i soffan. Och jag ska också försöka låta bli att smula.

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!