torsdag 27 oktober 2011

hoppla nu går det undan! (utm. dag 4 - del 2)

Vet inte om det beror på två roliga pass eller att jag hel enkelt har för många par skor... det kan vara en kombination av dessa båda faktorer faktiskt... kanske även en bidragande faktor är att jag är galet godissugen och det finns inget godis hemma... och hade det funnits det så hade det ändå varit slut... fast hade det varit slut nu så hade jag kanske inte varit sugen på godis just nu heller... jorå så att...

men idag när jag kom hem och skulle fixa kvällens utmaning, eller dagens men del två... så hade jag ett par skor i åtanke... eftersom klädseln i sig var ganska färglös så kändes det vettigt med en färgklick liksom... mer färgklick än röda lackpumps får man ju knappast... men vad gör man när man har två par då?

jo, man kommer på att man kan göra en jämförelse av det hela... eller en liten marknadsundersökning om man vill... så sagt och gjort... jag poserade... du får välja vilka du föredrar!

i den vänstra "kolumnen" (eller vad nu det kallas) har jag en ganska klassisk pumpsmodell, i den högra en sandalett med öppen tå och helt bar häl...
påminn mig om att jag aldrig ska stå så som jag gör på översta bilden till vänster igen... herrejösses va stor mage jag ser ut att ha... helt fyrkantig också... hur är det ens möjligt???

Skorna till vänster är förresten av märket Sixty-seven, köpta på Johanssons skor på Allum för fyra år sedan, tror faktiskt jag köpte dem till julbordskvällen med jobbet (så som jag gjorde med de blå, paljettbeklädda skorna också... julbord är tydligen en väl fungerande ursäkt till skoköp)... vi var på trägårn i Göteborg och kollade på Peter Apelgren... jätterolig kväll som blev ännu roligare när jag mötte upp några vänner på stan sedan!

Skorna till höger köpte jag på Aldo i Köpenhamn för tre år sedan när mamma och jag var där på sommaren... Jag skulle på bröllop med blått/grönt/guld-tema och hade målat tyg till en klänning jag skulle ha på mig... eftersom allt annat jag hade på mig gick i blått, grönt och guld så tänkte jag bryta av med något annat... det gick ganska bra tycker jag!

2 kommentarer:

 1. Shit, galet höga ju!
  Är det till imorgon hade jag valt den klassiska, öppen tå och utan häl känns väldigt somrigt. Ni kanske har sommar i Kungälv men här lyser den med sin frånvaro. Men har ni sommar så hoppas jag den stannar tills i morgon då jag är där på blixtvisit.
  Kram

  SvaraRadera
 2. haha, de är inte så höga... 7-8cm kanske... men jag är ledsen att göra dig besviken... det är inte sommar i Kungälv idag... =( hoppas du får en bra helg!

  kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!