tisdag 25 oktober 2011

tur eller ren skicklighet?

nästan så jag tror det sista... eller så är det en jäkla tur att jag inte gav mig själv en utmaning att vara i säng innan midnatt varje kväll denna veckan... jag hade ju snubblat på startsnöret till och med!!!klockan  är ju snart ett för bövelen... tror du man kan välja att gå på en annan tidszon sådär situationsanpassat??? visst vore det käckt... "jo, jag vet att jag är lite sen, men jag går på London-tid just nu"

men nä, nu får det vara slut med tramset för ikväll! hoppas du redan sover sött och när du läser detta är det morgon efter en god natts sömn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!