tisdag 11 oktober 2011

höstpimpad

insåg att naglarna såg lite färglösa ut... så kan man ju inte ha det när till och med soffan fått lite färg... så jag höstpimpade dem också... men för att få lite balans i tillvaron och inte gå all in för hösten tog jag ett turkost nagellack på tårna... gör att man blir lite glad tänker jag!


Tårna har Depend nr.247 och på fingrarna har jag Midnight Passion från HM... och över har jag självklart Seche Vite Dry Fast Top Coat... har man en gång testat detta mirakellack så vill man aldrig behöva leva utan det igen... galet bra!

 Men nä, denna tösen borde ju sova för länge sen... men det blir inte alltid som man tänkt sig... men nu blir det så ändå... som jag tänkt mig alltså... sova med andra ord!

5 kommentarer:

 1. viel gut. Det är tyska och det betyder mycket bra. Och snyggt ;)

  SvaraRadera
 2. Vohin kaufst du das "überlack"?
  Umarmungen von Mutter

  SvaraRadera
 3. Ich habe es am Jeanette's gekauft! Eine absolut fantastisches Produkt! Umarmung!!!

  SvaraRadera
 4. Men vad händer här:
  Har jag kommit åt google knappen översättallttilltyska!!?

  Jag tyckte det var snyggt i alla fall, nagellacket alltså!
  Puss

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!