söndag 23 oktober 2011

tösen ska sova nu

lillskrutten åkte just hem... hans mamma kom och hämtade honom nyss, hans pappa är kvar på festen... hoppas de har en riktigt rolig sådan!

en babysitter och ett babygym är det enda som skvallrar om att skrutten varit här... ja, och kanske kräksfläcken på min skjorta såklart... sånt får man ju räkna med... hör ju liksom till! Över lag har det gått bra, lite miss i planeringen från min sida som inte var förutseende nog att räkna tid för svalning av kokat vatten... det tycktes inte om  kan jag meddela... är man hungrig så är man hungrig NU... och det kan komma plötsligt också... svettigt är förnamnet... men vi löste det tillslut... först med tålamod och sedan med att han faktiskt fick mat... då var han så nöjd så nöjd...


Jag är så glad att jag fick passa honom, att få det förtroendet liksom... det har varit jättemysigt... om än lite svettigt ett par gånger... men det känns tomt nu när han åkt härifrån...

men nä, nu ska jag sova... då blir även jag så nöjd så nöjd... denna helgen hittills har varit suverän... lite sömn på det så gör vi avslutet i samma anda!

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!