måndag 17 oktober 2011

en sån där dag...

när man borde legat kvar i sängen... dragit täcket över huvudet och somnat om... vänt andra kinden till typ... ja, kanske... känner mig friskare än vad jag gjorde igår... men samtidigt tröttare... hur fan är det möjligt? jo, möjligheten ligger i att jag inte kunde sova i natt... somnade någon gång mellan 02:30 och 03:00... med en vicks blå som bästa vän typ... vaknade en stund senare, tog en ny vän, somnade om... så höll jag på till strax efter sju... blir inte många timmars sömn hur man än vrider och vänder på det...

dagens outfit blev sådär... fast jag har nya skor... och har matchat nagellacket och scarvesen till det lilla broderiet på tröjan... fast det syns nog inte på bild, men ändå väl värt att nämna! Varför jag står sådär kissnödigt vet jag inte... finns inte alltid förklaringar till allt... inga bra hur som helst!


I bilen till jobbet kunde jag inte låta bli att fotografera himlen också... eller det blev ju mest på bilkön, men himlen var så galet vacker, solen alldeles aprikos! Sedan, bara jag kom bakom krönet så var himlen alldels ljus och vitsimmig... också helt underbart vackert, lite trollskt sådär mitt på E6an i morgonrusningen... men då släppte det och jag hann inte få upp telefonen igen... känner ju mig som en hel trafikfara där jag styr fram ändå med HH på högsta volym liksom!


tycker jag sköter mig ganska bra såhär i starten med bilder... men det är lite så jag jobbar... går  ut hårt i början så jag inte riktigt mäktar med slutet... men denna gången ska det lyckas... hur svårt kan det va liksom? Minst en bild/inlägg... det är ju inte kärnfysik liksom... DET hade varit svårt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!