torsdag 27 oktober 2011

vad fasiken är det frågan om???!!!

efter cykelpasset ikväll satt vi i loungen och snackade ihop oss lite, jag och en instruktörskollega, inför ett eventpass vi ska köra nästa helg... New York City Marathon går av stapeln då och det ska vi "fira" med ett tre-timmar långt spinningpass... all american style!

när vi sitter där och diskuterar upplägg och musik och allt som ska råddas inför så känner jag att det börjar ömma på ögonlocken... och jo, jag är tydligen lite rosa-röd också, men inte mer än att man kan misstänka att det kanske är så att jag gnussat på ögonlocken eller så...

nu, några timmar senare är det inte alls så att man bara kan misstänka att jag gnussat ögonlocken... tror minsann det stavas VAGEL... tack så hemskt jävla mycket hörrö! Känns extra lägligt inför biokväll med C imorgon... och eventuellt en utekväll på lördag... jo, faktiskt, riktigt lägligt såklart... toppen faktiskt! ont gör det också... men det är väl detta man menar med "vill man vara fin får man lida pin"... för jag känner mig extra jäkla snygg helt klart!


en viss skillnad skulle jag kunna tycka mig se... lyckades inte ta en bra bild på båda ögonen samtidigt... så det blev två dåliga bilder på ett öga i taget... och sedan inser jag ju att det kan vara värt att lida lite... ser ju ganska sliten ut på det högra ögat också... men det gör ju iallafall inte ont!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!