måndag 24 oktober 2011

Sko-tips!

Eller mer förvaringstips till skor! Jag tröttnade på att ha mina skor på skohyllor, det blev dammigt, såg allmänt rörigt ut och inte fick man plats med så många heller... vem tror att det räcker med tre par/hylla liksom? Ha?!? Vem?!!!?!

de få garderober jag har är fulla med kläder och ännu mer kläder... + en och annan väska... förra året, när vi renoverade och fixade iordning min hall så hade jag fått nog... ville få bort all rörighet och mischmasch i den lilla, lilla hallen och optimera förvaringsmöjligheterna... i min värld heter optimerad förvaringsmöjlighet "köksskåp"... vanliga Ikea överskåp till köket... 37cm djupa så de tar inte så mycket av rummet... och sedan finns det i så många olika höjder och bredder att man kan få till det så bra det bara går utan att behöva få en massa spillutrymme. Dessutom är det hyfsat billigt och man kan välja dörrar i stil med resten av hemmet...


Jag har Ikea köksskåp i både badrum och vardagsrum, utöver kök och hall alltså, helt suveränt och eftersom jag har en liten lägenhet så har jag valt att ha samma vita, släta dörrar överallt så att det skapar lugn och harmoni. Att de dessutom är galet prisvärda och alltid funkar till typ allt gör ju inte saken sämre liksom!


Så mitt lilla dagens tips, köksskåp från IKEA... galet bra! Nu fick jag ju kanske inte plats med ett riktigt så brett skåp i min pyttelilla hall som jag hade önskat... jackor behöver också få plats tydligen... men som det ser ut på bilden så är det två skåp på varandra, först ett 60x90 och på det ett 60x70.

2 kommentarer:

 1. Det var ytterligare ett smart tips. Vår hall är ju ett fullständigt kaos, med 6 skogalna personer... Vi förvarar skorna i lager om tre på varje hylla i våra skohyllor.

  Ang. skojakt: Jag går numera alltid direkt till kassan och frågar vad de har i min storlek. Då slipper man bli besviken när skorna man förälskat sig i, inte finns i ens storlek...

  Men jag ska ta mig upp till Stenungsund nån dag och kika.

  SvaraRadera
 2. Roligt om man kan tipsa till det bättre!!! Jag har det så också, men det ser ju iallafall inte så illa ut om man stänger dörrarna! Dessutom får jag plats med min träningsväska i botten av skåpet vilket är guld värt när man har en hall på 4m2!

  Ja, stenungsundsbutiken, minns inte vad den heter men de säljer en massa konståkningsgrejer också, är helt fantastisk! ag tyckte först den såg lite "skabbig ut" men de har sååå mycke fint! Like a little piece of heaven! =) kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!