söndag 23 oktober 2011

vart tog denna dagen vägen då?

sov till strax efter elva idag... och vaknade hes och jävlig... tur att förkylningen tog vilodag igår just... idag har den iofs inget grepp men den är där... trött på den är jag... milt sagt!

L och V kom förbi och så gick vi en promenad i det fina vädret bort till dem de hade varit på fest igår hos för att plocka med oss Vs pappa... min lillebror... en slagen hjälte... även halva värdparet föll i den kategorin... fast M & P har ju alltid varit som ler och långhalm så det var ganska väntat!

lånad bild
Blev bjudna på kaffe och frukost... mycket trevligt... och sedan, efter lite husesyn i deras jättemysiga hus osv. så traskade vi hemåt igen... så dagen har verkligen varit en bra dag, men jag blev förvånad när jag såg att klockan redan var strax fem! som om tiden bara slank omärkt förbi liksom!

vad har du gjort i helgen/idag?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!