måndag 17 oktober 2011

En kväll i juni...

Min absoluta favoritallsångslåt och en av kvällarna i juni i sommar var faktiskt en av sommarens bästa kvällar också... Det var sommar, det var glädje och de dansade och sjöng... fast det gjorde vi nog inte... dansade och sjöng alltså... vi hade trevligt ändå!


minns inte vad vi skrattade åt, men vilka som var med och att det var en galet trevlig kväll... hade kramp i smilgroparna efteråt... länge!... det är härligt med bilder som får en att minnas... bilder som snitslar banan för memory-lane likt nödutgångsljusen i flygplansgångarna... underbart att ta till i höstrusket!


2 kommentarer:

  1. Vilken underbar bild på dig!
    Fotografen har verkligen lyckats fånga känslan av den bästa kvällen.
    Kram

    SvaraRadera
  2. Tack Mia! Ja, det var ju denna kväll som föranledde mitt engångsgrillande... =) men med bildbeviset framför sig så var det helt klart värt det! kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!