lördag 8 oktober 2011

kärlek är ett brev skickat tusen gånger...

för några veckor sedan fick jag ju äntligen köpt Håkans alla skivor... visst, jag har Spotify... men inte i bilen... och det är i bilen jag lyssnar mest på musik... det är där jag verkligen hinner lyssna och känna liksom. Till många medtraffikanters glädje gissar jag... har hänt mer än en gång att jag känner mig iaktagen från filen bredvid... och jodå, när man kollar dit så sitter någon glad person och ger "tummen upp" till allt mitt trummande, sjungande och inlevelse... kul att man kan glädja! (reds anm. jodå då skäms tösen en smula... men det går över!)

har nu kommit till "För sent för Edelweiss"... en galet fin skiva... favoriterna sedan länge är helt klart För en lång lång tid, Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din och För sent för Edelweiss (även om den är hemskt sorglig)... men när man unnar sig att lyssna igenom en hel skiva och inte bara fixar ihop sin egen spotify-lista med sina favoriter som man redan hade som favoriter... då hittar man ju nya favoriter också... och även denna är galet sorglig... men fin... bara titeln är ju som en hel dikt i sig... Kärlek är ett brev skickat tusen gånger...


Vad jag bryr mig om nu
är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
Vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng
lyssna till samma regn

Vad jag bryr mig om nu
är att få ut dig ur skallen
är att aldrig ge hela hjärtat för kärlek igen
den tar slut från kyss till kyss
Vad jag bryr mig om nu
är att aldrig ge hjärtat rakt ut

Vad jag bryr mig om nu
är att du ligger vaken
i morgontimmen när regnet slår mot fönstret
och det låter som om det går på dig
Vad jag bryr mig om nu
är att du då ser det
hur smutsigt livet blivit

Och vad jag bryr mig om nu
är att se din blick så sårad
när alla löften klingar falskt
nästa gång du lovar någon allt
Vad jag bryr mig om nu
i dina armar om mig
även om jag vet att jag måste glömma dig

Vad jag bryr mig om är att se dig gråta
för jag har gråtit
och du ringde aldrig
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaks till dig

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion
när du går sönder inuti
så som jag gjorde nyss
Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om jag inte kommer tillbaka till dig

Vad jag bryr mig om
är att höra dig andas
veta att du är nära
förlåt, nu slutar jag

Vad jag bryr mig om är att du kallar på mig
även om inte kommer tillbaks till dig
...
jag tror förresten att jag vet varför jag har varit lite blå det sista... varför jag tycker att tillvaron är lite tristare än nödvändigt... varför jag inte ser någon dröm att ha som ledljus... det händer ju fan ingenting i mitt liv! Eller jo, det är klart det gör, men inget väsentligt... livet står fortfarande bara och trampar vatten på samma plats... pause-knappen är fortfarande intryckt... och kom inte och säg att jag måste ha tålamod... jag har fan haft tålamod så det räcker och blir över! Jag har tålamod nog att om det vore mat så skulle barnen i Afrika inte svälta ihjäl längre... de hade haft andra problem, men svält vore inte ett av dem! Vem är det man ska vända sig till om man vill klaga? klaga på hur livets "gilla gång" ter sig... här blir det ju fan inga barn gjorda!
 
på tal om barnen i Afrika, du har väl gått in och skrivit under??
 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!