tisdag 18 oktober 2011

lite tragiskt kanske

men inte såpass att jag tror att du kommer att brista ut i gråt... alls antagligen... men man kan tycka att man som singel borde smsa hej vilt, flirta brallorna av sig... och andra för att det ska bli riktigt effektfullt!

Så många "du har ju allt framför dig nu!" man fått höra den senaste tiden... hade jag fått en krona varje gång så hade jag... hmmm... iallafall kunnat köpa mig en kopp kaffe på något fik på avenyn för dem... man får vara glad för det lilla!

men allt man har framför sig... det verkar vara ihopklumpat och lagt väldigt långt framför... för inte har det dykt upp direkt några sms-stormar som skvallrar om allt som finns där framför en... har det kanske gått vilse?

fast jo, där ljög jag en smula... jag får sms... från tradera... och HM... ibland är det iofs väldigt bra med en påminnelse om något man trodde sig vara intresserad av en gång... men oh va mycket trevligare det hade varit med något som fick ens hjärta att ta det där lilla extra skuttet... om så bara för skuttets skull liksom...


fast för att få det måste man kanske ge sig ut i djungeln... jag är rätt så bekväm... och bekväma flickor får inte kyssa fina pojkar... eller hur va det nu??? Fast nu var det ju inte kyssas jag skulle göra... inte initialt iallafall... en sak i taget... är så svårt att smsa samtidigt! Nog för att man är tjej och har en multitaskingförmåga som funkar fin-fint, men det finns ju gränser!

1 kommentar:

  1. jag hatar att skriva sms så av mig får du inga ;)

    Men jädrar i gatan så arg jag var i inlägget där, fick minsann klicka mig in och läsa igen haha :) Tack för din fina fina kommentar!
    kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!