tisdag 25 oktober 2011

utmaning dag 2 - del 1

dra mig baklänges va trött jag var idag... det var tydligen supereffektivt mot piggheten att stanna uppe till strax efter ett... och sedan inte kunna somna på ett bra tag... somna och vakna kvart över fyra av att någon slänger in en tidning i brevinkastet... taaaaack!

Lokaltidningen som kommer ca. 1 gång i månaden när den som delar ut orkar springa upp alla tre trapporna och lämna till mig... kan meddela att jag numera föredrar när de lämnar en bunt nere, innanför porten! För ja, jag har svårt att somna om när jag vaknat med ett ryck sådär! och när jag väl sedan somnat om så vill jag tydligen inget annat än att sova...

Min redan långt-över-gränsen-till-okej stiga-upp-tid snoozades förbi med minst 10min... jag säger då det att det är tur att det är skorna det ska vara fokus på och inte smink eller frisyr!!!

Men men, skorna... dagens utmaning... och lite korkat kanske kan tyckas... att jag startar veckan med att använda de par som räknas till favoriterna just nu i början... sparar det svåra till sist liksom... borde kanske haft gårdagens och dagens skor som ess i rockärmen... att hala fram när ni trodde att det var kört för min de... men nä, jag gillar att spela tufft tydligen... det ska inte vara för lätt... livin' on the edge!!!

 Raw Denim Jeans från HM,
vit stor t-shirt med marinblå ränder från GinaTricot,
Kofta T.H.Denim och röda kängor från Fly London

jag älskar dessa... tycker de är så fina! och så
får man lite skogshuggar-Nina-känsla i dem!

fast såhär kan man tro att det är ett dagisbarn som snörat på
sig vinterkängorna för att gå ut och lek på gården...
men det är jag, jag lovar!!!
Kanske inte håller med mitt måndags- och tisdags-jag imorgon när jag förtvivlat river mitt hår över vad jag har kvar att bruka i skoväg... men det får vi se då! en dag i taget!!!

2 kommentarer:

  1. Tack! Ja, det är de också! Helt galet sköna och så blir man glad när man tittar på dem! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!