tisdag 11 oktober 2011

Med stövlarna på!

idag när jag låg och snoozade/funderade på vad jag skulle täcka den arma kroppen med för kläder, kom jag på att jag ville ha mina bruna stövlar... resten hade jag ingen aning om... det fick liksom värka fram... och blev klänning/tunika... händer inte allt för ofta längre... men oh så gott det är! Att det dessutom är ett HM-fynd jag aldrig använt tidigare gör ju det hela bara lite roligare... inte mycket roligare... men lite! Man får vara glad för det lilla, det har vi ju kommit överens om!

I bilen till jobbet lyssnade jag, min vana trogen, på Håkan... får liksom inte nog... på torsdag är det på dagen ett år sedan jag köpte senaste skivan och sedan dess har den spelats flitigt i bilen, varje dag... eller ja, inte det sista för då har jag ju spelat de gamla skivorna... men dock! man skulle kunna säga att min relation till Håkan klev in i ett mer seriöst stadie precis för ett år sedan på torsdag... men det låter ju lite stalker-creepy... så vi tänker inte så!

Idag, som alla dagar, startade jag min bilfärd med Känn ingen sorg för mig Göteborg... det blir dagens låt... och dagens låtrad blir helt klart "Men jag tar allting på lek även en hemlighet Ta mig till kärlek ta mig till dans
Ge mig nåt som tar mig någonstans För jag vill veta om kärlek finns"... precis så känns det! Han är bara för bra helt enkelt!!!


dagens låt: Håkan Hellström - Känn ingen sorg för mig Göteborg
dagens dusch: ja, lång och varm... fattar inte varför det ska vara så kallt i huset just nu...
dagens frisyr: wash'n'go, penna i knut
dagens smink: id och mascara
dagens klädsel: svarta tights, svart långt linne, grå klänning/tunika, svart kofta, brunt skärp, bruna stövlar
dagens planer: jobbelijobba, ge blod, dräktsömnad, göra klart 2h-passet
dagens vill ha: mer tid
dagens saknad: en kram och min säng... gärna en kombo av de två... alltså en kram i min säng... hade varit mysigt!
dagens skoj: dräktsömnad
dagens drog: kaffe
dagens träning: nä
dagens måste: allt jag planerat
dagens dricka: vatten
dagens mat: keso och frukt
dagens mående: trött men bra! har nog någon lite bugg i kroppen som bråkas med mig... annars vet jag inte varifrån jag fått den whiskeyhesa rösten ifrån...

 

1 kommentar:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!