söndag 9 oktober 2011

födelsedagsfirande

ja, det har jag ju helt missat, typ... eller egentligen inte, men ändå... ikväll kom mina föräldrar, min farmor, min bror och min svägerska och fasters ögonsten hit på middag... ja, den jag skrivit så mycket om tidigare idag!

Jättetrevligt! Lille V är ju verkligen center of attention för alla inblandade... men det gör ju allt så mycket roligare och mera trivsamt! Han är verkligen ett litet charmtroll och vill gärna vara med och bubbla och prata en massa... man kan inte annat än att älska honom!

jag har haft en något mer seg dag än vad som vore optimalt för att ha hem folk kan man säga... men det löste sig och tack vare en riktig slutspurt så var jag ganska klar och i cynk tio minuter innan avsatt tid. Sedan är jag dessutom ett fan av att folk kommer något senare än vad man sagt när de ska hem till mig... något som de flesta vet. Praktiskt är bara förnamnet!

Jag älskar verkligen min familj! De är helt fantastiska! Och det är en väldigt skön känsla! Det är så avslappnat och hjärtligt liksom. Förstår inte varför jag bjuder hem dem till mig så sällan... men det är ju bara att ändra på!

Lite extra roligt var att duka med min blå blom servis och mina Lovisa glas. Det är väldigt roligt att duka fínt tycker jag... men även det gör man ju alldeles för sällan... dessutom insåg jag idag att jag saknar en stor duk att ha på bordet... har tydligen bara några få löpare, varav alla är för korta för att täcka från kant till kant om man har båda klaffarna på slagbordet uppe.

Nu ska jag försöka sova... är lite rädd att jag förskjutit dygnet en smula de senaste dagarna... men matkoma och lite vin på det gör nog susen ändå!

puss och hej!

1 kommentar:

  1. Godmorgon!
    Tack för igår! Det var verkligen jättemysigt och fantastiskt gott! Den grytan går inte av för hackor som man säger! Den var verkligen jättegod. Hoppas du får en fin dag och ett härligt pass ikväll! Kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!