onsdag 9 juli 2014

Sånghäfte till kräftskiva!

Framförhållning - ett ord med 15 bokstäver, som en god vän till mig brukar säga!

Det är kanske i tidigaste laget egentligen, men det är ändå gott att kunna planera!

För att ladda ner som pdf, klicka dig vidare hit!
Det var så himla många som sökte på midsommarsånger och hamnade här så jag tänkte att jag får fixa en kräftskivevariant också! Eftersom det på vårt midsommarfirande visade sig vara väldigt uppskattat med sång så tog jag i från tårna och slängde ihop en himla massa sånger... lite väl många kan man kanske tycka, men jag tänker som så att det är bättre med för många än för få! Håll till godo!

För att ladda ner häftet så går du hit, det är gjort i ett format så man kan skriva ut det som häfte (finns som funktion på vissa skrivare, mycket käckt!) utan att behöva förstoringsglas, skriver man ut det rakt upp och ner så ser det kanske lite "duplo" ut, men käckt fram mot småtimmarna! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!