onsdag 12 oktober 2011

dagen efter en het natt...

Sällskap i sängen...ett helt och hållet saknat moment i mitt liv just nu... sedan lång tid tillbaka dessutom... men inatt fick jag sällskap... inget önskvärt sådant dock... herr Feber klev in under täcket och totalt våldförde sig på mig. På sätt och vis påminner ju känslan av feber lite känslan av att ligga nära, nära.... man blir sådär klibbigt varm och lite svettig... hett... har jag för mig att det kan komma att bli också... och sedan kanske lite kallt när man vill göra något åt det där heta... men jag minns inte riktigt...

feber... ett jävla hittepå... nu ligger jag i soffan i min OP och fryser lite under en filt och tycker att dagen är lite grå, trots den klarblå himlen utanför... det killar i halsen så jag håller på att gå av... tyvärr kan man ju inte klia tillbaks... men en flaskborste känns som en bra lösning... iallafall tanken på den... flaskborsten alltså.

sedär ja, nu har jag fått klagat klart... vad gör du en fin höstdag som denna?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!