söndag 23 oktober 2011

Dagens tips!

Insåg idag att jag måste ha jobbat extra mycket med mina vader igår på cykelpasset aka "jag ska försöka ta det lugnt-passet"... men efter lite eftertanke så föstår ju till och med jag att det inte kan vara fallet... jag får typ aldrig träningsvärk av ett spinningpass... definitvt aldrig efter ett eget pass eftersom jag hellre kör snabbt och lätt än tungt och trögt... för att klargöra så menar "lätt" i att man kan hålla tempot men ändå ha kontroll över cykeln och inte tvärt om... jag hävdar å det grövsta att spinning är konditionsträning och att om man vill träna styrka så får man gå på BP eller köra styrketräning i gymmet... där hävdar vi lite olika ibland, men jag står fast vid min åsikt...

hur som helst... jag har helt plötsligt världens träningsvärk i vaderna... utan att ha tränat direkt mycket alls den senaste veckan... men så kom jag på det... klackar!!! Jag har ju struttat omkring i högklackat i två dagar... inte konstigt att mina vader känns idag! Fasiken va bra, smygträna utan att ens veta det själv!!!


Så nu ska jag nog faktiskt försöka gå i höga klackar lite oftare... har man dessutom smala klackar så påverkas ju balansen och för att hålla balansen jobbar man gärna med bukmuskulaturen... och jag gissar att hamstingsen får sig en omgång på köpet också... kalas!

Och en förkylning kan väl knappast hindra en från att gå i höga klackar eller? Så, där har du dagens tips... dessutom blir det som broddar nu när det blir halt ute... en brodd, men bättre en än ingen... eller?!

2 kommentarer:

  1. dessutom är det snyggt!
    Å jag är glad att jag inte är med på dina pass ;)

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, kan man gå i det så är det väldigt snyggt! Sjöng ju på bröllop igår och det var några som inte riktigt behärskade klackarna de hade hoppat i... då får man öva säger jag... hemma helst! =)

    haha, men jag är ganska snäll! ganska! =) kram

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!