onsdag 2 maj 2012

onsdag fast måndag men ändå inte

eller nä, men det känns lite som om det vore måndag... men hade det varit måndag så skulle jag kört pass i Partille... ikväll blir det pass i Kungälv... sånt får mig att bli helt veckovill... det är inte svårt att rubba mina cirklar kan man säga... ett ständigt problem i min lilla värld... förvirringen... utan att det egentligen är så förvirrat, men eftersom jag gillar att ha kontroll så blir det galet, i relation till verkligheten så att säga...

Och på tal om verkligheten... det är ju ett jäkla ställe! Men jag lovar, så snart jag kommer ur gruset jag landade i när jag smashades tillbaka till den, verkligheten alltså, så ska jag vara trevligare och roligare igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!