lördag 22 oktober 2011

den höll...

rösten alltså... kom hem från vigseln jag sjöng på för en liten stund sedan... det kunde gått åt h-vete... men det gick riktigt bra faktiskt... om jag får säga det själv... när vi repeterade innan bröt rösten flera gånger och jag blev bara hesare och hesare... ett glas vatten och vicks blå gjorde lite susen... och de faktum att jag inte behövde ta i alls när jag sjöng i microfonen... sån skillnad!!!

Stod framme vid brudparet och klarade verkligen inte av att titta på dem... eller jo, men bara korta stunder... de var så fina och vackra och hela vigseln var helt sagolik. Tack för att jag fick vara med och dela den stunden med er, M&K!!! Det är alltid en ära att få lov att vara en del av en sådan speciell händelse i någons liv.

Dagen inleddes något segt efter en supermysig kväll hos fina vännerna igår. Middag och vin... sällskapsspel och häng... blir sällan mycket bättre än så faktiskt, när det är lite spontant och okonstlat. Så jo, morgonen var lite trött... fröken var lite torr... och skulle kanske mått allra bäst av att ligga kvar i sängen istället för att gå upp och köra pass... men jag orkade inte vänta längre... jag saknade så att få köra! Lovade mina deltagare och mig själv att ta det lugnt... gick sådär... samma resultat var det på att försöka vara lite tyst och spara rösten till eftermiddagen... nästan så man kan tro att det blir omvänd effekt när jag fokuserar hårt på att låta bli.

blev lite extra nöjd med håret idag... det är inte så ofta det blir riktigt bra just nu... beror till största delen på att det är i stort behov av en klippning... det är 11 månader sedan jag klippte mig sist... ja, jag vet, galet... och då har jag ändå lovat min frisör att inte låta det gå så länge mellan varven... fast sist hade det gått nästan två och ett halv år... vet inte varför men mitt hår slits inte så fort... kan kanske bero på schampot jag använder, från Dermanord... helt fantastiskt bra! Har testat en del av deras produkter och är jättenöjd, verkligen!


Fönade håret halvtorrt, kramade i någon produkt som gör håret lite stadigt och ger lite lockar. Sedan satte jag upp håret på ena sidan med hårnålar lite slarvigt, gjorde sedan samma sak på andra sidan... flätade en lös, lite busig fläta mitt bak... blev lite håruppsättningschict samtidigt som det bara var en enkel fläta... typ.

nu väntar jag på att min lillprins ska komma hit med sina föräldrar... V och jag ska umgås ikväll medan hans mamma och pappa är på fest... ska bli så mysigt!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!