torsdag 27 oktober 2011

Torsdag... trosdag... what's the difference? (Utm. dag 4 - del 1)

förutom att alla dagar är trosdagar då alltså? eller jag vet ju inte hur ni jobbar men här, hos mig, där är det så iallafall... det är väldigt sällan jag go cammando... men det är en helt annan historia... ett helt annat inlägg... antagligen i en helt annan blogg!

men jag måste erkänna att jag faktiskt gillar torsdagar... dels är det slutet på veckan, bara en dag kvar till och sedan är det helg... dels har jag pass på fantastiska Sportlife Nödinge, både core och cykel så det är lite extra skoj. Och även om det blir väldigt långa dagar på torsdagar så är det väldigt trevligt...

idag, för att kanske matcha den långa dagen, som är lite extra lång idag eftersom jag ska köra ett teknikpass på cykeln... så har jag höga klackar! Så jag är lite extra lång också... eller mindre extra kort kan man kanske se det... det beror på om man är halvfull eller halvtom... eller var det glaset som var det??

Lägg till bildtext
Jeans från HM, linne (fast på mig blir det nästan som en klänning) från GinaTricot, Grå, grovstickad, kort tröja från HM eller Zara... köpte den i Milano för tre år sedan, minns inte riktigt var... men jag har bara använt den någon gång... ett sånt där "bra köp" helt enkelt! Fast när jag har den så tycker jag om den... bara det att man måste vara lite "in the mood"... och inte för varm... man blir nämligen väldigt lokalt varm om bröst och skulderblad men kall om mage och ländrygg...till har jag svarta stövletter, de där jag trasslar ihop klackarna med varandra i... farligt men härligt! Tyvärr fanns inte min storlek så dessa är alldeles för stora... men tårna har plats att dansa loss iallafall!


Snubblade över ett citat någonstans en dag för ett tag sedan, lite i samma anda som jag gör i dessa skorna faktiskt... minns inte var eller vem som sagt det... men det löd iallafall så här:

"Det är mycket lättare att vara lycklig om man är glad"

det tycker jag lät käckt... så nu kör vi på det! Le för guds skull... men mest för din egen! För när man ler så ökar ju serotoninhalten i hjärnan lika mycket som om man skulle ätit 2000 chokladbitar... bara en sån sak!

5 kommentarer:

 1. oooh vilka sygga outfits du har!! jag har kikat på flera nu - och I like! :D

  SvaraRadera
 2. Skulle vilja botanisera i din skogarderob nån dag ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 3. Vilket underbart citat!

  "Det är mycket lättare att vara lycklig om man är glad"

  Så sant,tänk sen så mycket choklad man sparar som man slipper sätta i sig.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Malla - tackar tackar! och tack för inspirationen till en liten utmaning! =)

  Catrine - anytime! ett glas rött eller två och sedan är det väl bara att botanisera! Ska ni till Antikladan snart igen? Eller någon annan sån där stans? =) kram!

  Mia - ja visst var det bra! och choklad blir man ju mätt på! kram!

  SvaraRadera
 5. Hade hoppats på Antikladan i helgen men det verkar inte hinnas med. Får bli nästa helg skulle jag tro :) Hoppas hinna med Retroprylar i Trollhättan då också.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!