onsdag 5 oktober 2011

kan man vara kär i en jacka?

... isåfall tror jag att jag är det... köpte en ny jacka i veckan... och jo, jag är fan kär... den är det goaste jag vet... riktigt längtar till vintern nu så man kan använda den och dunet kan få krama mig... det lät inte rätt... men det känns lite som om hela jackan kramas när man tar den på sig... underbart!

Dagen har varit som vilken onsdag som helst... inget att jubla över... inget att deppa över heller... en till synes ganska medioker onsdag i början av oktober... tills C ringde från Sportlife Nödinge och undrade om jag inte kunde komma in och ta ett pass som stod utan instruktör... med tanke på hur mycket jag har att fixa innan helgen så borde jag ha sagt nej... men med tanke på hur jag är funtad så tackade jag självklart ja... det blir ju så mycket mer spännande livet, om man slänger in lite "hinder" i vägen för sig själv... fyller tiden med lite mer än vad som är vettigt...

men hoppla va skoj jag haft det idag! Och vad glad jag är över att jag tog det passet! ett riktigt roligt och glatt gäng! Det är väldigt nyttigt att hoppa in och vikariera faktiskt, att instruera ett annat gäng än vad man är van vid... hur det än är så blir det ofta en ganska homogen grupp till varje pass... folk får sina rutiner och kör samma pass vecka ut och vecka in... att då hoppa in i en annan grupp och instruera gör ju att man kanske får "angripa" på ett annat sätt än man brukar för att nå dem ordentligt... även det en liten utmaning i tillvaron... sådana gillar jag... särskilt när man möts av 25 leenden!

hur har din onsdag varit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!