torsdag 13 oktober 2011

randiga ränder

när man är hemma och är sjuk... och bored to death en smula så blir allt så mycket roligare av att en vän ringer och snackar bort en stund... hon var också, likt jag själv, hemma, sjuk, bored to death men en smula mer handlingskraftig och företagsam än vad jag är... ja, som ringde menar jag!

Många glada skratt, host-pauser, än mera skratt och "varför berättade jag om detta nu då? vart var det jag skulle komma med det?"... sådana är vi... eller iallafall jag... hopplös på att komma ihåg varför jag berättar en sak... gamla vänner är underbara... särskilt när man kan spåra ur totalt... det gjorde vi idag...

kom fram till att en rand i singular kan bli ganska långrandigt... och om den dessutom är bredrandig så får man nog överväga om den är en rand eller ej... många ränder blir ju lätt kortrandigt, om proportionerna skall stämma och om höjden på randen är det man utgår ifrån... fast nu känner jag att det blir lite tvärrandigt också... så det är nog lika bra att sluta... det var mycket roligare in action, jag lovar!

jag hostar mig vidare genom torsdagen... en torsdag med oskyldigt blå himmel... det verkar vara en galet fin dag där ute... synd att man inte orkar pallra sig ut i verkligheten... hade nog behövt det... frågan är bara om verkligheten behöver mig... (det sista behöver du inte kommentera om du inte är välvilligt inställd!)2 kommentarer:

 1. Verkligheten behöver Dej! Verkligen!
  Tror jag fått en släng av den här sjukan också. Känner mej lite rosslig i rören och så kliar det i halsen.
  Krya på Dej
  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Super mysigt att prata med dig som vanligt, inte alls långrandigt! ;)
  Puss

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!