lördag 29 oktober 2011

vad har hänt egentligen?

om man tänker sig livet som en spelplan... typ monopol, där man går runt runt... och backar fyra år...


jag hade då just börjat jobba med min nya tjänst... och jag hade just börjat jobba som instruktör på Sportlife... var singel men dejtade nog lite sådär random... på våren 2008 tog jag mig i kragen och anlitade en personlig tränare som skulle få mig i form. Gick in stenhårt för hela den biten... med ganska bra resultat... men oj vad mycket tid och kraft jag fick lägga ner!

Hur som helst, detta är inte en redogörelse över hur mycket jag tränade då... man kan ju ändå inte leva på gamla meriter, vilket var vad jag hade försökt göra... nu tränar jag ju alldeles för lite... det jag vill komma till var att vi på den tiden levde ganska lika liv... som singlar.

H träffade i den vevan L, i veckan fick de sitt andra barn. Jätteroligt och stort grattis till dem! Men det fick mig att blicka tillbaka... det fick mig att kolla på spelplanen och inse att jag återigen står på den där jävla rutan... och någonstans känns det som om alla andra har kommit så mycket längre... gått om mig flera varv... om de ens spelar på samma spelplan längre...


Själv bor jag kvar i samma lägenhet, jobbar kvar på samma företag, har mina pass på Sportlife... livet ser ganska mycket ut som då... allt i stort sett är sig likt, förutom att jag är räddare nu... och lite mer stressad... fast lite tuffare också...

Den jäveln som gav mig "gå direkt till fängelse utan att passera gå"-kortet borde få stryk! Ja, så känner jag idag! Hur känner du det?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!