torsdag 6 oktober 2011

rätta mig om jag har fel...

men en torsdag i oktober är inte alltid den roligaste av dagar... inte när trafiken fått fnatt så köerna är värre än någonsin ... regnet, bokstavligen, hänger i luften... för ja, regnar gör det inte, men det är blött... precis som om regndropparna  är väldigt små och liksom svävar runt... kan vara det man kallar hög luftfuktighet... inte jag vet!

en resa till solen hade inte suttit fel... eller kanske emigrera... fast jag hade nog inte valt något direkt soligt ställe ändå... jag vet inte... det är inte mycket jag vet hur jag vill ha det just nu... gissar att den känslan bör komma till en ibland... det kanske är ett sundhetstecken ändå...

en dröm hade varit bra att ha... en strävan liksom... just nu vet jag inte riktigt vart jag vill eller om det är dit jag är på väg... som en vilsen iller utan GPS... självklart behöver man inte alltid ha en dröm, ett mål... men det är enklare att veta hur man ska ställa in färdriktningen om man har det!

fast jo, jag har drömmar... om barn och familj och ett stort hus på landet... kan berätta att det känns ungefär sådär skoj med alla program om barnlöshet på tv som går just nu... det liksom skriker "du kommer att hamna där"... du väntade för länge... klockan går, tick-tock-tick-tock... snälla, rätta mig och säg att jag har fel!

vad har du för drömmar?PS. ser ju ut som om jag haft en ganska deppig födelsedag... det har jag ju inte alls! Den har varit bra, inte riktigt bra, men helt okej! Jag har blivit firad lite överallt, men en dag där man börjar jobba kl.8 (fast jag gjorde ju inte det eftersom jag satt i bilkö dåI) och är hemma först vid nio-snåret blir ju inget riktigt firande ändå... men, i sin helhet är jag nöjd!

3 kommentarer:

 1. Var har du varit idag? Regnet hänger i luften? Här hade himlen öppnat sig i morse, det regnade uppifrån, från sidan och på tvären. Nej,fel det regnade inte utan det fullkomligt öste ner. Men halvvägs till pappa så lättade det tills det kom med stormen till Kinna ikväll.
  Fortsätt drömma, det är bra men samtidigt så hoppas jag att någon av dina drömmar snart blir verklighet. Jag drömmer om positiva besked för hjärtat, tror inte vi orkar en runda till med cancermonstret. Sen drömmer jag att få kunna dela vardagen tillsammans med honom och sen står ett jobb högt på min drömlista. Drömmer rätt mycket jag också.
  Snart Nina vänder det, någon av drömmarna måste ju bara slå in eller hur?
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jag har missat att säga GRATTIS! Och jag har en dröm, att inte behöva oroa mig för min ekonomi och att kunna ge mina tonåringar en god, mental, grund att stå på så att de är rustade för vuxenlivet.

  Än en gång, GRATTIS!

  SvaraRadera
 3. Grattis gumsan!! Du, jag får också lite panik nu. Typ ännu en höst och jag är singel och inget uns till dejtande.. Bara det är ju deppande! Hoppas du hade en lovely dag! Kram

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!