lördag 8 oktober 2011

puckel i pisten

ja, så kommer det bli! Overallen är på plats, eller iallafall hemma hos mig... den är vit och jättefin... och ganska stor... men det ska vara baggy... jag känner mig väldigt liten och smal i den... praktiskt också att man skulle kunna få plats med en strategiskt placerad kudde eller två på rumpan... så man faller lite mjukare kanske...

eller så sprutisolerar man... in med en slang vid halsringningen och fylla upp! Fast då gäller det nog att ha hittat rätt snowboard-posé... man vill ju inte se fånig ut menar jag... sedan får overallen ju inte fyllas för mycket heller... man vill ju inte se ut som en Michelin-gubbe eller Pillsbury doughboy...

såhär ser overallen ut iallafall... fast på mig, som bara är tre äpplen hög, så blir den en aningens mer baggy... den kanske inte alls ser baggy ut... men hoppla vad baggy den kan vara... men det blir jättebra, ett skärp, boots och underställ och grejer... then I'm ready to hit the slopes!!!


Denna bilden har jag lånat från 8848altitude, självklart skall det komma en bild på mig i min overall någon dag också... men inte just idag... nu ska fröken fräken sova... det är upp tidigt imorgon igen som gäller!

2 kommentarer:

  1. Jättefiiin!!! Mycket färg på mössa och vantar!! Annars syns Du inte i pisten! Vi vill ha hem Dej hel! Kram

    SvaraRadera
  2. Åhh, sicken fin overall!!!
    Du kommer bli supersnygg i backen...o hjärtat, en overall ska vara baggy...om du frågar mig!
    Puss

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!