måndag 8 oktober 2012

men vad ska man ha för skor till?!

köpte ju en ny klänning idag... en klänning av det mer glammiga hållet... iallafall i mina mått mätt... jag tänker eventuellt ha den på någon spelning framgent kanske... det beror lite på hur modig jag är tror jag minsann...

Klänningen i sig är egentligen väldigt söt kan jag tycka, fin rundad ringning fram, V-ringad, lite djupare bak, kanske något kort, men med bra strumpbyxor blir det finemang!



MEN... och detta är en förvånansvärt vanlig fråga i min värld... vad har man för skor till en sån här? Klack, ja självklart, men det får inte vara en för hög klack eftersom man står mycket och länge... vilken färg? Nu är ju inte detta något stort problem just nu, har inga spelningar inom snar framtid vad jag vet, MEN, och du som känner mig väl vet ju redan nu hur jag tänker... detta är ju ett ypperligt tillfälle till ett skoköp! Måste bara hitta rätt sko!

På bilden har jag. även fast det inte syns så bra, en vinröd pumps i satin med något bredare klack... det kan funka i regn faktiskt! Jag har även min amazing-behå... det är därför de där babbiloobisarna blir så uppiga! Amazing (finns på Cubus och när jag ändå är igång och namedropar butiker så är klänningen från Gina och skorna från HM för fyra år sedan)

13 kommentarer:

  1. Jättesnygg klänning!
    Den måste jag kika på till mig själv.
    Jag tycker du ska ha svarta pumps till.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! Ja, jag tyckte det var snyggt att den inte var guld-guld utan lite mer matt. Svarta pumps får det bli!
      =)

      Radera
    2. ps. köpte den på rean så skynda dit och fynda!

      Radera
  2. Så snygg! Både klänningen och du! :-)

    Svarta pumps funkar utmärkt till denna kreation men annars finns det väl en butik på Kristinelundsgatan där de klär in skor i valfritt material. Vet inte alls vad de tar för att göra det....

    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!!
      Svarta pumps får det bli!!
      kram!

      Radera
  3. Jättesnygg!! Skor lär inte bli något problem, tro mej! Plötsligt händer det om jag känner Dej rätt! :-)) Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! haha, ja, och du känner mig ju rätt väl! =)Tror kanske till och med jag har hittat ett par... på nätet dock, vet ju inte hur de känns på! men man kan ju spana! =)
      kram!!!

      Radera
  4. så jädra snygg, både du och klänningen!
    pumps med tjockare klack kanske? eller stövletter?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Jag är inte så mycket för tjockare klackar, gillar stiletter bättre faktiskt, men stövletter, ja, det har jag dessutom ett par med smal klack! kanske borde hem och prova! =)

      Radera
  5. Snyggo!

    Ett par svarta pumps med lite platå och en rejäl klack, gärna lackade. Tycker jag. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack!
      Ja, det låter bra, lack är snyggt, för hög klack är jobbigt när man ska stå och sjunga länge, men det får man väl öva på kanske!? Som av en händelse råkade jag gå in på DinSkos hemsida...http://www.putfeetfirst.com/se/dinsko/Kvinna/Pumps/Pumps/p/274041... lite väl hög klack kanske, men priset är ju galet bra! =D

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!