torsdag 11 oktober 2012

när världens finaste kommentar gör ont...

när plåstret skaver mer än själva såret... då vet man inte om man ska ta tjuren vid hornen och riskera (stort dessutom) att stå där med rumpan bar, sålt smör och tappade pengar, med huvudet under armen och armen i en påse och förlora allt man har även om det man har egentligen bara är en bråkdel av vad man vill... eller om man helt enkelt bara skall säga "tack!" och nöja sig med det, nöja sig med vetskapen om att man har kvar det man har och antagligen aldrig kommer få helheten...

Så, vad tycker du... bråkdel kvar eller rumpan bar?

4 kommentarer:

  1. Livet är för kort för att gå runt och vara olycklig så jag står hellre med rumpan bar och letar rätt på ett par byxor som passar mig där jag befinner mig mitt i livet.

    SvaraRadera
  2. Jag förstår vad ni menar... men jag inser också att det är svinkallt ute just nu... urinvägsinfektionsrisken är STOR!!! Det blir nog ändå så att jag har min bråkdel kvar, vilket inte är fy skam det heller... den där bråkdelen vi pratar om är ändå en fin vän för livet! =)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!