fredag 26 oktober 2012

I'm flabbergasted!!!

haha, kanske bästa uttrycket ever!!! Jag bara älskar det! Sicket ord!!! Ja, jag blir så till mig i trasan att jag inte kan kontrollera mitt användande av utropstecken!!!!!!!!

Känn på det liksom... FLABBERGASTED... Suveränt!!! Det säger ju allt!!!

Hur det kom sig att jag snubblade över just detta fantastiska ord? Jo det var som så att jag satt och kollade på Downton Abbey igår, nya avsnitt... I'm telling you, it's amazing!... anyway... Downton Abbey... amazing och tadaaaa, helt plötsligt blir han det, flabbergasted... vem? jo, han, pappan, Robert Crawley, the Earl of Grantham...

bilden är lånad

Lovely!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!