måndag 8 oktober 2012

manglad...

imorse när jag skulle gå upp gick det inte... det bara sa stop... omöjligt... jag gick upp en halvtimma senare än vad jag borde ha gjort, ja, med påföljden att jag fick stressa som en tok och ändå var jag sen till jobbet... inte senare än vanligt dock... jag går ofta upp en halvtimma senare än vad jag borde!

Men varför var det så svårt att vakna imorse kanske du tänker... jo, det ska jag tala om... om kroppen och knoppen vägrar att somna förrän klockan passerat 03:20... då blir det svårt att gå upp några timmar därpå... förstår inte var alla tankar, känslor och bös kommer ifrån... eller jo...vad jag inte förstår är väl kanske varför de dyker upp just nu?! Natten söndag-måndag i början av oktober...

För en månad sedan ställde jag om till kina-tid... 6 timmar före... inatt verkar jag ha försökt komma in i någon amerika-tid... har en kollega som åkte till NYC igår... kan det vara så att jag försöker sympatisera med henne... eller är det ren och skär avundsjuka?! Det sista låter mer rimligt... som jag saknar den där stan... i november är det två år sedan sist... och ändå har man inte åldrats en dag! (bara på pappret!)

Men ja, jag förstår att du har funderat mycket på det, handdukarna, de nya jag tvättade igår, de jag köpte i lördags, de var jättegosiga! Såpass tog jag mig tid att känna efter imorse!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!