onsdag 24 oktober 2012

fördelar med att vara tjej...

eller iallafall att dra nytta av det!

Imorse när jag kom till jobbet informerade en av mina kollegor mig att min vänstra framlampa på bilen var trasig... så kan man ju inte ha det! Så idag efter jobbet åkte jag till Mekonomen och gjorde som jag alltid gör när jag behöver fixa med bilen... jag använder min kvinnlighet... drar könsrollerna till sin, inte spets men en bra bit på väg ditåt... Jag ber om hjälp... och jodå, på Mekonomen är de alltid väldigt hjälpsamma!

Visst jag hade säkert löst det där själv, tror faktiskt jag har gjort just det en eller två gånger... men just bilmekargrejer har jag ingen lust at lösa själv... dessutom är det så att jag väldigt sällan känner att jag behöver bevisa för någon att jag kan sånt där... Jag är en jäkel på att baka bullar... någon annan får byta lampor på bilen!

Så inte nog med att jag vill hissa datakunniga människor som tar hand om min dator när den vägrar vara med... jag vill även hissa killar som agerar gentlemän åt kvinnor i "nöd"... passade även på att få bytt whipwhopparblad samt att han riktade om mitt helljus! Farli' rart!!!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!