onsdag 3 oktober 2012

Men allvarligt!

Jag gick och la mig imorse, efter att jag kom hem från tandläkarn... vaknade nu... har sovit som en klubbad säl i fem timmar... huvudvärken sitter där lite lätt, men mest är jag nog förvånad över att sömnbehovet blev så stort! Inte direkt någon idé att åka till jobbet nu som jag hade tänkt göra när jag gick och la mig med planen "ska bara vila bort den värsta bedövningen och värken och sedan åker jag till jobbet"... ipren och alvedon... fem timmar senare... det man inte gör idag får man skjuta upp till morgondagen...

Nu ska jag ta och göra en grej jag har skjutit på sen i våras... ringa Ikea och tala om för dem att min ugn kapitulerat... ja, jag vet, jag är inte alltid snabbast i stan... eller använder min ugn orimligt mycket heller vad det verkar!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!