tisdag 9 oktober 2012

Nä, nu j-lar!

Nu är jag trött på det här, trött på att inte vara nöjd, trött på att det inte händer något och sabla trött på att jag bara vill klaga hela tiden... klaga på den arma lekamen that is! Den arma lekamen som det känns som Flubber... ja, förutom färgen då... fast gör mig tillräckligt avundsjuk på alla som har det där jag vill ha, det jag längtar efter så löser jag säkert det också... det gör inget, jag har fått höra att jag är snygg i grönt!


Så, ja, jag gjorde helt enkelt det enda rätta... jag googlade kost/träningsschema och hamnade på ett forum där någon hade tipsat någon annan som också var typ trött på sitt flubber-tillstånd om iForms hemsida... där det skulle finnas någon fettförbränningskostprogram... jag vet inte, det kanske funkar, det kanske bara är bluff och båg... jag har noll inspiration till vad jag skall äta just nu, hamnar i banan och keso-träsket var och varannan dag... om inte annat så för att hålla sig därifrån... låt oss (när oss är mig) testa detta, tänkte jag...

Varför jag outar mina planer här? Jo, annars kanske jag inte håller vad jag lovat mig själv... det är dumt... men så funkar jag, har mycket lättare för att hålla sånt jag lovat andra... gissar att jag inte är direkt unik där! Så du får hemskans gärna komma med glada tillrop, skäll och pekpinnar nu framöver om du märker att jag sköter mig/inte sköter mig! Det tackar jag så hjärtligt för!

6 kommentarer:

 1. flubbertillstånd? jag ser dig som fitsomfan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh va söt du är!!! Men mitt "fitsomfan"tillstånd är ganska väl dolt av något mjukt... måste skärpa mig! Vill ju att mina deltagare skall tänka att jag lever som jag lär liksom! =)

   Radera
 2. Inte är du någon flubber heller?!
  Larv! Lagom dos av träning, bra kost och så tycker du om dig själv!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, lite flubber är jag faktiskt... men du är väldigt söt som tycker annat! =) Tränar lagom gör jag men jag äter dåligt, unnar mig lite för mycket just nu, utan att tänka mig för... måste bli skärpning på det! =)

   Radera
 3. JA! Skärp dig!
  Du är ju visst fit som fan!
  /A-K

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä, just nu känner jag mig gravid, men inte på ett bra sätt! (jag är inte gravid, kanske lika så bra att förtydliga!)
   Ja, fit som fan UNDER all isolering som lagt sig som fetvadd runt kroppen, fast under huden... skärpning får det bli! Ska börja på måndag! :-)
   kram!

   Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!