söndag 7 oktober 2012

godmorning Sunday!!!

Ljuvligt att vakna i min säng i föräldrahemmet... alldeles lagom varmt, lagom mjuk säng och en perfekt hög kudde... vaknar tidigt till ljudet av att den lilla ljuvliga varelsen som sedan sin födsel för snart ett och ett halvt år sedan blivit hela familjens ögonsten, lever rövare och härjar runt på sitt allra gladaste sätt på nedervåningen med sin farmor och farfar... det tjoas och hojtas "däää" "däää" "däää!!"... "brum-brum"as och kastas studsboll högt och lågt... då är det svårt att sova vidare... mest för att man inte vill missa den där lilla godingen!

Så det gör jag idag, hänger med fasters prins, "brum-brum"ar och tokar runt, högt och lågt. Bygger med duplo och klappar händerna, "titt-ut" och kastar boll... livet på en pinne med världens sötaste skatt...

vad gör du en söndag som denna?

1 kommentar:

  1. låter urhärligt! :D
    jag gör såna där söndagssysslor, tvätta, plocka, planera samt handla mat, ja och sånt :)

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!