söndag 28 oktober 2012

ingen sång men att kasta in vanten, det funkar!

Har fikat med min bästa namne och hennes lilla amazing-dotter idag. Väldigt trevligt och trivsamt... Försökte helt lönlöst att få tösen att sjunga Amazing för mig... men nä... det ville hon bannemig inte... däremot var det vansinnigt roligt att leka kast med tumvante... och jodå, jag sjöng... men det funkade inte ändå! Hon är som en groda utan ben den där lilla... världens sötaste groda, helt klart... och väldigt bestämd! Tror hon kanske kan ha det lite från sin mor, som också är ganska bestämd, på ett väldigt bra sätt, säger saker som gör att man tänker till och ser perspektiv... så min nya strategi borde bli "ut med det gamla, in med det nya!"

Vaknade tidigt imorse, kikade upp ur högen med kuddar och såg hur rimfrosten täckte hela världen utanför fönstret... tänkte att jag bara skulle sova en liten stund till och sedan ta med mig den lilla vovven ut på en härlig promenad... en liten stund blev närapå tre timmar... det blev farao ingen promenad! Däremot blev det härlig frukost med mamma och pappa. Havregrynsgröt kokad på vedspisen är särdeles god kan jag lova, särskilt med hemmagjord lingonsylt...

sedan röjda mamma och jag lite bland grejerna efter min mormor... provade hattar och skrattade med varandra. Jag fick fram mormors svarta begravningshatt med sorgflor... tycker vi borde införa flor i modet igen... såååå praktiskt! Men sedan var jag tvungen att bege mig så det är en hel del grejer kvar att gå igenom... Bla vet jag att där någonstans gömmer sig en gammal brödrost av modell jättegammal... den ser jag fram emot att kunna använda... tror att det skulle sätta guldkant på frukosttillvaron något i hästväg faktiskt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!