lördag 20 oktober 2012

Så svårt...

att hålla sig till det man ska...

Igår gick allt enligt planerna, kosten sköttes som den skulle och ja, liiiite träning blev inklämt innan jag landade i soffan... så nöjd, trött och belåten gick jag och la mig tidigt igår, strax efter tio tror jag minsann... och vaknade imorse vid halv nio, hungrig...

Jag brukar inte äta innan mina morgonpass... det kanske inte är så sunt enligt många, men för mig funkar det bäst så... så när träningen var över och jag fått i mig en proteindrink osv. träffade jag en vän som hade vägarna förbi Kungälv. Lite sådär tokspontant och härligt!

Kom hem, åt frukost, kesella, blåbär och hallon och dunkade ner i soffan... efter det har jag även hunnit äta lunch... tacosallad (blir det antagligen till middag också om jag inte får för mig att fixa något annat, typ strimla kyckling eller fläskfile och woka med grönsaker)...

Men, när man kör igång morgonen med att träna hungrig, och sedan ger kroppen liiite mat... då är den sådär görsugen på allt... ALLT verkligen! Och eftersom jag numera inte ska äta varken godis, kakor, glass el. dyl. så är det precis det den vill ha... och då är det galet svårt att låta bli att surfa runt på alla smarriga bakverks-bloggar... samtidigt är det ännu mer galet dumt att göra det... så ja, idag blir det till att försöka stålsätta sig... aktivera sig med annat... undvika sockerfällorna och blicka framåt... inser just nu väldigt starkt varför man så ofta väljer att börja sitt nya liv på måndagar... det finns inte lika många fällor och hinder ivägen på vardagarna!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!