fredag 26 oktober 2012

haha, gick du på den lätte!?!!??!!

att jag skulle komma upp tidigt och bege mig till gymmet för en timmas träning innan jobbet... haha... det blev fasiken inget tidigt uppstigande och ivägskuttande till los el gymmo för den här damen imorse... jag sov så gott så gott... länge och väl... vaknade väl till där när klockan ringde första gången och gjorde en överläggning... sova vs. gymma... ja, du förstår ju själv...

idag blev det vilodag... jag gissar att med stundande tjejträff kan det komma att bli så att kostschemat får stryka på foten också... MEN det får jag försöka ta igen i helgen... hade lite svävande planer för imorgon som flyttas fram så det finns tid för träning, både ett och två pass faktiskt!

Så nä, jag är inte bitter... bara lite smågrinig på mig själv för att jag är något av en slappröv på morgonkvisten!

Men det är fredag och solen skiner i Götelaborg!
Hur har du det?!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!