onsdag 24 oktober 2012

haha, min dator och jag... sååå kompatibla... och lite framtidsutsikter på det också!

idag skulle man kunna tro att vi var ett med varandra... jag kom till jobbet, satte igång datorn och fick upp följande meddelande på skärmen...


Känner att jag inte kunde sagt det bättre själv faktiskt!!! Så nu är datorn hos datordoktorn... jag sitter på en annan dator och svär över att saker och ting inte funkar som det brukar... men jag trivs ganska bra ändå! Så har jag det idag!

Och, det vill jag ju också gå igenom med dig... dagens horoskop för oss vågar... det kändes lite roligare (om det skulle visa sig vara med sanningen överensstämmande iallafall) än det igår... eller ja, lika roligt som det igår kändes ironiskt iallafall!


För ja, på första frågan... Sover Dolly Parton på rygg? Har påven rolig hatt? I'm all ears! Bring it on!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!