måndag 29 oktober 2012

borde man inte vara piggare?!

När man fick sova en timma längre imorse... nä det borde man tydligen inte... det var minst lika svårt att gå upp imorse som alla andra dagar... motivationen är som bortblåst... kanske inte konstigt iofs, med tanke på vädret vi har här idag... Orkanen Sandy's lite mindre omtalade lillebror har nog kommit på villovägar och besöker nämligen nu Sveriges västkust vad det verkar... Körde över Angeredsbron imorse och fick liksom styra den lilla bilen mot vinden för att den inte skulle svänga av sig självt!

Såna här dagar borde man få vara hemma, kura under en filt i soffan och bara kolla på film HELA dagen... dricka te och äta leverpastejmackor med pinsamma mängder smörgåsgurka på... såna här dagar har jag svårt att låta bli att överväga mitt godisförbud... svårt att låta bli att tänka "till vilken nytta!?"... och sedan kommer jag på hur pinsamt det skulle vara att behöva erkänna att man hade fuskat... eller trillat dit... så jag låter bli, för att undvika skammen av att inte ha kunnat stå emot... för force majeure gäller inte när det kommer till godisförbud... hade det gjort det så hade jag nog hängt på låset till vilken mataffär som helst imorse!

2 kommentarer:

  1. Ja jösses vad det blåser! Det väsnas i huset i vindbyarna. Jag är glad att vara ledig och hemma!!! Dricker massa kaffe och äter lite choklad och myser.

    SvaraRadera
  2. Jag var också ute en sväng förut. Blåser massor! Men vi ska nog vara glada att det är just en "lillebror".. :-O

    SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!