torsdag 25 oktober 2012

Natten är vacker, du är som natten och jag är en vinnare igen....

kan inte annat än tycka att den är sabla bra... saknar iofs en riktigt, riktigt rivigt ös... men man kan inte få allt... och Petra Marklund aka September... hon är ju helt fantastisk! Helt klart en av de där radioplågorna jag blir glad över att de spelar om och om och om igen!!! Jo, jag är sån... jag gillar bra radioplågor... blir det inte radioplågor av låtar jag tycker om så gör jag gärna en egen spotifylista där just de där låtarna blir överrepresenterade. En bra låt är svår att tröttna på, riktigt riktigt svår att tröttna på!


Vilken är din favorit bland radioplågorna just nu?

4 kommentarer:

 1. Min favvolåt också just nu!

  SvaraRadera
 2. Den låten är underbar! Celine Dions singel går också varm här i mellan all dansk musik jag lyssnar på just nu för att träna språket.

  kram

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!