söndag 7 oktober 2012

men va fasen!

När jag ändå inte vet riktigt vad jag ska skriva om angående den där känslan jag har som jag inte ens vet om den är bra, dålig, kass, toppen, mitt emellan eller bara egentligen borde ignoreras tills den ger sig för att jag ändå inte har något val, typ... DÅ skulle jag ju kunna berätta om den fantastiskt mysiga dagen som fortskred efter att jag hade vaknat tidigt imorse av lillskruttens framfart på nedervåningen med sin farmor och farfar...

jag gick ner och gjorde dem sällskap... busade lite med världens sötaste skrutt... försökte stjäla till mig en kram eller två... han är svårflirtad på det planet... pussar går bättre! När skruttens föräldrar vaknat också åt vi frukost... pannkaksfrukost... bästa sortens frukost om du frågar mig!

Frulle följdes av mer lek och bus och sedan en långpromenad med svampplockningsinslag, ko-utpekning, björnbärsplock (bara två men dock) och avslutades med utomhusbus och brum-brumande!

Fika på det och sedan var det dags för mig att bege mig hemåt för att ta hand om tvätten... tvätteri tvättera... tvättar alla... tvättar ja'!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!