måndag 15 oktober 2012

ett förtydligande...


angående min hiss och diss i fredags... där jag bla. skrev om att jag tröttnat på läsa fb-statusar där folk verkar förvänta sig bragdmedalj för att de tvättar, lagar mat och handlar osv... lite i samma linje som att skriva en status om att man jäklarimig faktiskt har lyckats andas hela dagen... har man åstadkommit något att verkligen vara stolt över så skall man självklart vara det! Stolt alltså, i vissa fall anser jag det mer som regel än undantag att faktiskt skryta då. Vi är ofta så galet dåliga på att klappa oss själva på axeln så självklart skall man nyttja tillfället och de sociala medierna man har förfogande över!!

3 kommentarer:

  1. Fast i mitt liv är ibland det faktum att jag "andas" en hel dag fasiken i mig värt att uppmärksammas.
    I alla fall att jag över huvud taget kommer ur sängen. Då vill jag nog berätta att jag även orkat ta ut soporna.

    SvaraRadera
  2. PS. Läste inte ditt inlägg i fredags, så kanske jag sparkar in en väldigt vidöppen dörr nu.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ibland är det så, att även att andas är värt ett blogginlägg eller en facebook-status, helt klart!!! Inga vidöppna dörrar insparkade här inte! =)

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!