lördag 27 oktober 2012

vart tar lördagarna vägen?!

Jag blir alltid lika förbluffad... löärdagar, de liksom bara *poff* och så är de över... alla dagar har ju 24 timmar, eller hur? Men jag börjar faktiskt tvivla... lördagar verkar bara ha 18 timmar... förstår inte för mitt liv var de andra sex timmarna tar vägen!!!

Det är ju knappast så att jag sover bort halva dagen liksom... går upp vid halv nio för att vara på gymmet i tid för mitt pass.. brukar vara klar därifrån vid 11:30 och sedan ja, sedan vet jag inte vad som händer riktigt... helt plötsligt är det kvällen... i ett nafs kan man säga!

Kanske har jag för roligt för fort på morgonen... kan det vara så? Jag har väldigt roligt på lördagmorgon, det är sant... idag sa en deltagare som var på ett av mina pass för första gången "du är alldeles för pigg för en lördagmorgon!"... visste inte riktigt vad jag skulle svara på det... men jag gissar att det egentligen är en bra grej! Vore ju tråkigt om instruktören var trött och opepp! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!