lördag 20 oktober 2012

När man inte är där man borde vara....

... då känns det lite sorgligt... jag har en massa ställen i livet jag tycker att jag borde vara på... på massor med olika sätt... men får jag lov att ändra min tideräkning till en jag tydligen, enligt säker källa borde räkna från så ja, då känns stressen lite mindre... en av mina goa deltagare sedan många många år var helt och hållet, å det bestämdaste säker på att jag och hennes dotter var jämngamla... tyvärr är det ju inte så... jag är nio år äldre än hennes dotter... men hade jag varit 25 på riktigt, då hade jag känt mig mycket lugnare i allt... ja förutom livet självt då kanske... det måste man ju ändå erkänna, att man känner sig tryggare i sig själv nu än då! Det gör iallafall jag...

hur som helst, det var inte det jag skulle skriva om... detta inlägget skulle inte handla om hur livet man lever idag inte blev som man tänkt sig att det skulle vara idag... hur det liv man tänkt sig levs av andra medan man själv står och tittar på, utifrån på något vis... 

Nä, detta inlägget skulle handla om att jag egentligen borde vara uppe i Strömstad nu med mina fina vänner och ha tjejhelg... men har man åtaganden som inte går att byta bort för att ingen annan kan ta hand om de åtagandena så får man så snällt stanna hemma... Särskilt som man, om man är jag, inte orkar sätta sig i bilen och röva upp till Strömstad själv mitt på lördag dag för att åka hem söndag dag... mina vardagar är för fullspäckade för det som det är ändå... jag orkar inte ha det så på helgen också... någonstans måste jag känna mig själv och mina gränser. Det är kanske just i denna nödbromsen jag drar nu... kanske är det fel nödbroms att dra i, men det är den jag förmår just nu.

Men jag saknar mina tjejer, det gör jag! Och hoppas de har en sabla trevlig helg tillsammans!!!

4 kommentarer:

  1. man är bara så gammal som man känner sig som. Jag är då alltså inte mer än ....24 :P

    SvaraRadera
    Svar
    1. helt rätt! Och det måste stämma ganska bra, att du är 24, eftersom jag är 25! =)

      Radera
  2. Tack, ja vi hade en sjuhelsikes mysig helg...fasen att den gick så fort bara!
    Vi hann med en himla massa som promenad, shopping såklart, go middag, en massa rödvinsdrickande, ansiktsmask för de som vågade,spel m.m.
    Men vi saknade dig....en jädrans massa!
    Men förstår om du inte orkade röva dig ända upp till norra bohuslän...men det hade vart mysigt!
    Nästa gång, som blir till våren nånstans, är vi fultaliga igen!
    Puss mitt hjärta!

    SvaraRadera
    Svar
    1. ...eller kanske att det skulle vara fuLLtaliga!!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!