tisdag 30 oktober 2012

Upp som en sol, ner som en pannkaka!

Ytterligare ett kostfokuserat inlägg... vill bara flagga för det ifall man tycker att sånt är blahablaha...

Om det gick bra med kosten igår så kan jag meddela att det inte kommer att göra det idag... gå bra alltså... lunchade på Allum idag, Le Pain Français... tog, som vanligt, deras chèvresallad... och när jag sedan satt och registrerade vad jag faktiskt hade ätit blev jag nästan gråtfärdig... det är vansinnigt mycket energi i både chèvre och valnötter kan jag meddela... det visste jag innan iofs, men när man bara får äta sisådär ganska lite per dag så är det inte skoj att redan vid halv ett ha smoffsat i sig mer än 3/4 av dagsransonen!

Ikväll är det dräktsömnad och med det te och smörgåsar... jag kommer inte lyckas hålla mig inom ramarna... och ingen tid finns till lite träning så man kan rättfärdiga någon kcalori extra heller... fuck... jag som var så nöjd efter gårdagen!!!

Men, men, nya, friska tag imorgon igen! Jag står knappast och faller med detta... bara så sabla irriterande att man sabbar det hela redan dag två på veckan... helgen var ju som bekant en smula urartad den också!... som bekant måste man ju nämligen göra en förändring för att det skall bli någon förändring, inte bara låtsas att man förändrar... skärpning fröken fräken! och hör sen!

2 kommentarer:

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!