tisdag 23 oktober 2012

hahahaha... ironin ler mig rakt i ansiktet idag tror jag minsann!

Vi har gått igenom det här förr, du och jag... jag får varje dag ett mail från eDiets Daily skinny som de kallar "Your Horoscope and Tip for ###day‏"... har väl någon gång tänkt att det kunde vara käckt med lite daglig input, lite daglig dos "puff" i rätt riktning ang. kost osv. Numera läser jag bara horoskopet, för att det roar mig... och ja, idag blev roandet av den mer ironiska genren... Du som läst inlägget innan förstår varför!

För dig som är VÅG, hur känner du med dagens horoskop? Stämmer det in på dig? Vad tänker du om dagens prognos? Blir det något partajj??!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!