söndag 21 oktober 2012

It sucks!!!

Ja, min nya dammsugare alltså, så allt är i sin ordning, iallafall dustsuckerwise!!! Mamma och pappa var här med den för en stund sedan, de hade vägarna förbi och kom och lämnade den nya, fina, röda dammsugaren jag fick i födelsedagspresent, samt tog med sig min gamla, också fin och röd, men inte längre så ny... kan inte hjälpa det men helt plötsligt dyker "sånt e livet" upp som soundtrack till det här inlägget...


En kopp kaffe eller två senare... inkl. ett par "har du en tumstock?!" och mått-tagande faktiskt (äntligen ska jag kanske få klart de sista detaljerna i köket???!!!??? Nu sitter jag åter i soffan med datorn på magen, håller på att försöka "reparera" soffkuddarna men det kommer att behövas en paus eftersom jag tänker passa på att tvätta sittdynsklädslarna när de ändå är av... man får "smida medan järnet är varmt" som det heter, eller "medan byxorna ändå är nere" som ett gammalt ex till mig brukade säga... strunt samma vilket ordstäv man väljer att använda, det händer lite grejer här hemma och det är bra!


Måste säga att jag tycker det är vansinnigt trevligt med såna där små besök! Det fyller lägenheten med lite värme faktiskt! Sånt är mysigt och bra!


2 kommentarer:

  1. Medan byxorna är nere...??? Hahaha! Den var ny för mig.. :-D

    Kram M

    SvaraRadera
    Svar
    1. Man lär sig något nytt varje dag! Men jag insåg just att det blev rätt porrigt i kombination med rubriken... så kan det gå! haha :D
      KRAM!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!