lördag 27 oktober 2012

att inte riktigt veta vad det är man behöver...

så hade jag det idag... jag kom hem strax efter fem idag, dunkade ner i soffan och önskade faktiskt rätt innerligt att jag inte skulle behöva resa mig ur den på hela kvällen... men eftersom aktivitet av det mer sociala slaget stod på agendan var det liksom bara att kliva upp ur fosterställningen, bättra på smink och frisyr, fixa anletsdragen och piffa sig lite sådär allmänt lagom för en hyfsat lugn kväll med tjejerna.

Och jo, jag tycker ju det är roligt, både att piffa och fixa anletsdragen och även att dricka lite vin och äta lite ost hos någon vän, skratta och prata om vartannat. Det sista är verkligen supertrevligt och roligt, jag har skrattat så jag gråtit ikväll, och skrattat så jag inte gråtit också!

Så nu, såhär i efterhand när jag återigen är uppkrupen i soffan, i slapparkläder, borttaget smink och faktiskt, tro det eller ej, en ansiktsmask inkletad i hela ansiktet dagen till ära, är jag väldigt glad över att jag pallrade mig ur soffan för några timmar sedan, att jag tog mig i kragen och var lite social även fast jag just då helst trodde mig vilja ligga kvar... ibland har även jag fel... ganska ofta kan det hända att jag har fel... i de där lägena att kravla sig ur soffan händer det nog alldeles för ofta att det är så...

Tusen tack för en jättetrevlig kväll tjejer! Underbart roligt och trevligt, alldeles lagom ståhejigt och mycket hjärtligt!

Nu ska ansiktsmasken av tror jag bestämt... den har torkat och håller på att krackelera... bildbevis? Nä, det förskonar jag dig ifrån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!