måndag 15 oktober 2012

Tårta ingick inte i den nya kostplanen...



Men det gjorde inte creme fraich-röran med avocado och gravad lax till förrätt, eller den gräddiga grytan med pressad potatis och svartvinbärsgelé heller... tog dock bara en bit... eftersom den är gjord i sex lager så räcker en bit... tre chokladlager med banan, ananas och snaffs... de övriga tre, vanliga sockerkaksbottnar, med jordgubbsgrädde (grädde och sylt)... min bror fixade tårtan igår, tycker den är jättefin och den var verkligen jättegod!!! Är dock glad över att han valde att skriva namnen på oss som skulle firas i efterskott istället för att tjonga dit ljus för varje år vi var fyllda... många ljus hade det blivit... 194st är många... hade medfört brandrisk!

4 kommentarer:

  1. men värsta snygga tårtan ju!

    SvaraRadera
  2. haha, ja och det viktiga är ju inte hur man mår utan hur tårtan ser ut!!! =D dessutom var den supergod... enda anledningen till att jag inte tog om var för att ingen annan gjorde det... kunde inte med att sitta och möla tårta som jag egentligen hade lust med utan var sådär kokett och förnuftig som är så tråkigt att vara! )=D

    SvaraRadera
  3. Den ser ju hur smarrig ut som helst. Och jag gillar att det står alla namn runt om!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, visst är den fin!!! Och inte var det någon falsk marknadsföring heller... supergod var den!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!