onsdag 17 oktober 2012

alltså, jag vill inte klaga...

...det har en så dålig klang... men hur farao är det möjligt att det varje morgon denna veckan (jo, jag vet, det är bara onsdag än så länge) har det varit struligheter i trafiken på E6an mellan Kungälv och Angeredsbron... rak, bred motorväg och ändå kör folk ihop...krockar, sammanstötningar och jag vet inte allt vad det kallas! Kaos blir kontentan av det hela iallafall...

Jag vet att ingen vill krocka, vet att ingen gör det med flit (eller hoppas iallafall att ingen är så urbota dum att de gör det med flit)... men hur som helst, hur skulle det vara om vi alla tog och tänkte över vårt körsätt lite? Bara en smula... funderade på om man kanske kunde sakta ner lite grann? Känns ibland som om folk har en övertro på sig själva när de sitter bakom ratten... som om många känner att "jag har haft körkort så länge och vet minsann vad jag gör!"... saken är ju bara den att även om det nu skulle vara så att du är världens bästa bilförare så är du inte ensam i trafiken... det finns fler som skall samsas om utrymmet vi kallar vägar!

Jag vill inte behöva sitta i bilkö imorgon igen... jag gissar att det är fler med mig som känner samma sak... och att ingen av oss vill riskera att krocka... eller att någon annan skall riskera att krocka... så please, pretty, pretty please... ta det lugnt i trafiken!


2 kommentarer:

  1. Svar
    1. haha, man skulle kunna tro det, men nä... bara hybris när det kommer till körförmåga tydligen! Det är så man blir mörkrädd!

      Radera

gillar vad du just läst?! lämna gärna en kommentar... jag skulle bli superjätteglad!

vet du inte hur man gör? Det är jättelätt... skriv din kommentar och sedan bara man väljer Namn/Webbadress i rulllisten nedan (ska det vara så många "L"???) skriver in sitt namn, om man har en webbadress kan man fylla i där också, annars lämnar man blankt... och tryck på "skicka kommentar" (ibland får man trycka några gånger för att det ska fungera) simsalabim så blir vi båda glada... iallafall om du skrivit något snällt... och det gör vi ju bara... det ska ju vara en trevlig och trivsam atmosfär här inne! TACK!!!